3 vigtige tips til dig, der kører traktor

Hvis man passer godt på sin traktor, kan den være en stor hjælp i mange år. Så her får du 3 tips, som du kan følge for at få en traktor, der kan køre de næste mange år ud i fremtiden. Det spænder lige fra vedligeholdelse til valg af en god traktor fra start.

1. Vælg den rette model

En god start vil naturligvis være at vælge en god traktor, så du er sikret kvalitet. Massey Ferguson traktorer og landbrugsmaskiner har været teknologisk førende på markedet i mange år med god grund. En Massey Ferguson traktor er kendt for sine innovative løsninger, der øger effektiviteten, men også reducerer driftsomkostninger og brændstofforbrug. Husk dog altid at bruge det korrekte og anbefalede brændstof og smøremiddel til netop din trak, så du ikke risikerer, at der opstår skader på motoren. Brug altid producentens anbefalinger til brændstof og smøremiddel for at forlænge levetiden på din Massey Ferguson traktor. Dog er du garanteret en pålidelig og holdbar traktor, hvis du vælger en Massey Ferguson traktor.

2. Sørg for at vedligeholde din traktor regelmæssigt

Selvom du med en Massey Ferguson traktor er sikret en maskine, der er kendt for sin holdbarhed, kræver det dog også noget af dig for ikke at forringe levetiden. Her er vedligeholdelse en nøgleord. Regelmæssig vedligeholdelse vil sige, at du altid er opmærksom på, at alt fungerer korrekt på din traktor. Det indebærer selvfølgelig at kontrollere motoren regelmæssigt, men også at skifte olie, kontrollere dæktryk og rengøre traktoren ved behov. Selv Massey Ferguson traktorer skal rengøres både indvendigt og udvendigt for at få dem til at holde i mange år. Der kan samle sig meget snavs og mudder omkring motoren, som altså kan få ganske fatale følger for din maskine. Du bør fjerne dette særligt omkring motoren, men også resten af traktoren. Dette kan eventuelt gøres med en trykspuler.

3. Tænk over dine kørselsvaner

Det siger næsten sig selv, men du skal naturligvis passe godt på din traktor, når du bruger den. Undgå altid så vidt muligt pludselige stød, som eksempelvis kan opstå ved bratte opbremsninger. Du bør også altid være opmærksom på ikke at komme til at overbelaste din trak med for meget vægt. Det er små gode kørselsvaner i hverdagen, som i det lange løb kan have stor betydning for levetiden på din Massey Ferguson traktor. Du skal passe godt på din traktor, ligesom du skal med alle andre maskiner.